Terug naar de Beginpagina (Home) van Zorgpremieoverzicht.nl

Contactgegevens

De website Zorgpremieoverzicht.nl is een initiatief van Duraserve gevestigd te Amsterdam. Duraserve is géén verzekeraar en sluit zelf dus ook géén verzekeringen of andere financiële producten; wij verwijzen door. Het is dan ook niet mogelijk contact met ons op te nemen voor het afsluiten van verzekeringsproducten. Mocht u een zorgverzekering willen aanvragen welke u op deze website heeft gevonden dan kunt u dit rechtstreeks bij de zorgverzekeraar doen.

In het zorgverzekeringoverzicht of binnen het zorgadvies kunt u klikken op het icoon . U wordt vervolgens rechtstreeks naar de aanvraagpagina of de website van de zorgverzekeraar doorverwezen.

Heeft u vragen over zorgverzekering gerelateerde onderwerpen kijk dan eerst bij veel gestelde vragen over zorgverzekeringen, dekking, zorgpremies en zorgverzekeraars.

Mocht u vragen over deze website, linkpartner worden, advertentiemogelijkheden, ideeën, suggesties of klachten hebben met betrekking tot Zorgpremieoverzicht.nl dan kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier. U ontvangt altijd binnen acht uur een antwoord!


Contactformulier
Geslacht:  
Voorletters:  
Achternaam:  
Adres:
Postcode:  
Plaats:  
E-mailadres:  
Telefoonnummer:  
Mobielnummer:  
     
Uw bericht heeft betrekking op:  
     
Uw bericht: