Terug naar de Beginpagina (Home) van Zorgpremieoverzicht.nl

Over deze website

De website Zorgpremieoverzicht.nl is een initiatief van Duraserve gevestigd te Amsterdam. Duraserve is géén zorgverzekeraar en sluit zelf dus ook géén verzekeringen of andere financiële producten. Duraserve ontwikkelt innovatieve internetconcepten (zoals bijvoorbeeld ook Kredietrenteoverzicht.nl) en kan tevens fungeren als een consultancybureau voor uw eigen internetinitiatieven. Voor meer informatie over andere websites, de dienstverlening of persinformatie kunt u zich wenden tot de website van Duraserve of gebruik maken van het contactformulier.

Het idee
Zorgpremieoverzicht.nl is voort gekomen uit de behoefte zorgverzekeringen, zorgpremies en ziektekostenverzekeringen inzichtelijk te maken voor de consument. Vrijwel iedereen beschikt over een zorgverzekering; het is echter zo dat het elk jaar interessant blijft te controleren of uw huidige verzekeraar nog de voor u meeste geschikte ziektekostenverzekering kan leveren. Ook de overheid veroorzaakt veel beweging in zorgverzekeringen; eigen risico, no-claim regelingen, zorgtoeslag om gek van te worden! Andere vergelijkingswebsites zijn niet echt 'independent' of onoverzichtelijk; Zorgpremieoverzicht.nl wel.

Onafhankelijk, onpartijdig, overzichtelijk; Leuk maar hoe is het rendabel?
Goede vraag. In eerst instantie is dit initiatief geboren uit gemak. Echt eenvoudig is het niet; het vergelijken van ziektekostenverzekeringen. Daarnaast bieden al onze vergelijkingswebsites een echte onpartijdige vergelijking. Zorgpremieoverzicht.nl maakt geen deel uit van een verzekeraar of financiele instelling waardoor we echt objectief kunnen informeren en adviseren. Natuurlijk is het zo dat ook deze website ergens van moet blijven bestaan. Wellicht heeft u de banners op al onze pagina's (o.a. rechtsboven) gezien? Dat is één van onze inkomsten bronnen (klikken mag dus best! :-) ). Daarnaast zijn wij aangesloten bij verschillende online advertentie programma's. Binnen deze programma's is er een vergoeding beschikbaar voor elke aangeleverde aanvraag. Sommige geindexeerde verzekeraars welke in het overzicht zijn opgenomen betalen via het advertentieprogramma voor een doorverwijzing naar hun eigen website of een aanvraagpagina. Zorgpremieoverzicht.nl indexeert ruwe data vanaf de websites van zorgverzekeraars. Wij passen deze gegevens niet aan en trekken geen enkele zorgverzekeraar voor. Dus; mocht u een geschikte zorgverzekering hebben gevonden doe dan alstublieft (ter waardering van deze website) de daadwerkelijke aanvraag via onze website!

Als tegemoetkoming leveren wij u een altijd up-to-date website, antwoord op al uw vragen en het zorgforum! Ter verduidelijking; deze website heeft niet als doel de eigenaren rijk te maken! Wel willen wij zorgen voor een inzichtelijke verzekeringsmarkt en een tevreden klant!